mandag, juli 14

Before vs. after

De beste før- og etter bildene får du på tekst-TV.

torsdag, juli 10

Å gå på limpinnen

Det gjør jeg stadig vekk.

limpinne
limpinne eg: pinne oversmurt med lim til å fange småfugl med; overf: gå på l-n la seg narre (til å gjøre el. tro noe dumt)

For en grusom fangstmetode.
Huff.

Hva pokker?

Akkurat nå ble jeg rød som en tomat. Jeg ble flau som en liten unge som blir tatt på fersken etter å ha vært i godteposen lengst bak, øverst i skapet.

Altså - det er sommer, jeg er på jobb, og jeg lengter etter ferie. I morgen tar jeg 3 uker ferie, og jeg har lært gjennom skumlesing av forsidene i KK, Allers og Hjemmet at jeg skal trappe ned til ferien. Jeg har derfor bestemt meg å gå på halv motor nå, må ikke jobbe for mye vettu. En rask titt innom facebook måtte jeg ta for å se hva andre folk diver med i ferien sin. Plutselig var jeg inne på en bildeserie av en venninnegjeng som var på jentetur til AyaNapa. Hun ene er søstera til ei venninne av ei venninne, slike man kun vet om fra facebook. Og før jeg vet ordet av det, var det sprikende bein, naken hud, rumpeslikking, puppeflashing og truser du knapt kan se. Dette ble for mye for en som knapt har vært i bikinien i år.

Det er da jeg oppdager mannen som står utenfor kontorvinduet mitt og titter inn. Jeg sitter i 4. etasje, er ikke vant til malere som henger i stillas her. Han kan ikke unngå å ha sett hva skjermen viste. Jeg får angst, bruker alt+tab-tastene raskere enn lynet for å gå over til excelarket mitt, samtidig som jeg kjenner rødmen stige oppover nakken.

Jeg ser for meg hva han tenker "Dæven, jente som jobber i staten og som surfer på porno i arbeidstiden. Way to go!" Jeg rødmer mer og ser han beveger seg bort fra vinduet.

Men det spørsmålet jeg sitter igjen med er:
Hva pokker?! Hvem legger ut slike bilder av seg selv på facebook?!

onsdag, juli 9

Beskjeden som jeg er

... så må jeg jo bare hyle ut at jeg har bursdag i dag!
HURRA for meg!! Meg - meg - meg !!!
Det ekstra tallet på alderen har ikke gjort meg ytterligere sommerkreativ, men dere kan jo ut fra bildet prøve å gjette hvor jeg befant meg i går kveld?

Hint: Adm. dir.

torsdag, juli 3

Snørrunge

Jeg har vært skikkelig forkjøla den siste uka, og jeg er helt imponert og overrasket over hvor mye snørr denne kroppen kan produsere. Da er det langt mer sjarmerende å gå rundt med kronisk whiskey-stemme.

snørr
snørr -a el. -et (besl med *snuse)
1 slim i nesen s- og tårer rant / en film med mye s- og tårer en sentimental film
2 nese gå på s-a

Ordene snørr, som stammer fra norrønt, og snott, som er noe nyere, henger etymologisk sammen med snuse og snyte. Snørr er altså det man snyter ut, det vil si neseslim.

Snørr er en blanding av vann, proteiner, enkle sukkerarter og bakteriedrepende stoffer som produseres av slimhinnene i nesa. Snørr er en del av immunforsvaret. Det utfører sin oppgave ved å fange støv, bakterier, pollen, virus og lignende slik at det ikke følger med lufta ned i lungene når vi puster. Snørret sitter fast på små flimmerhår som nesa er full av, slik at det ikke følger med ned i lungene. Etterhvert vil snørret tørke inn rundt partiklene som det har fanget, og blir til det vi kaller en «buse», «busemann» eller «bøbb».

Når vi snyter oss tar snørret med seg forurensningen ut av nesa. Noen ganger ordner kroppen dette selv ved å lage et nys. Da kan snørr og luft bli slynget ut av nesa med en hastighet på over 100 km/t. På denne måten renses luftfilteret vårt.

Oppskrift på hjemmelaget snørr
For ca. 2 dl snørr trengs det:
- Eggehvite fra 5 egg
- 0,5 dl mettet sukkerløsning (ca. 20 g sukker, bruk varmt vann så sukkeret løser seg lettere)
Tilsett sukkerløsninga litt etter litt, til ønsket konsistens oppnås.
Dersom man ønsker å lage grønt snørr, er det bare å tilsette litt grønn konditorfarge.
Lykke til!

Fritt tatt fra wikipedia og www.nrk.no

Tohundreogførtinifemti

...kostet disse. Jeg er fornøyd. De gamle var langt på vei blitt himmelboere.