tirsdag, april 28

Natt i sør

Jeg er i Kristiansand i forbindelse med et møte med jobben. Det er merkelig stille i denne byen nå. Jeg undres om det skyldes at de forbereder seg på sommerens inntog. Til og med byens russ listet seg stille i gatene. Nesten som at byens innbyggere leker stilleleken. Jeg tok tog til Kristiansand. De andre fra jobben tok fly. Det tok sånn ca like lang tid. Jeg sier ikke mer.

På hotellrommet mitt er det en låst dør. Bak døren hører jeg lyder. Det er en mann som snorker. Jeg hører det veldig godt. Jeg antar at det er et annet hotellrom, men kan aldri være helt sikker. Jeg tror kanskje jeg har glemt tannbørsten min. Søren. Det var jo det jeg skulle huske på.

søndag, april 26

Idioten

Første utepils kom sent i år, men ble tatt i parken ved Adamstuen i går. Nydelig vær, avslappet stemning.
Parken heter Idioten og stammer fra «Anstalt for åndelig abnorme børn», som lå på den andre siden av General Birchs gate, omtrent der Veterinærhøyskolen ligger i dag. Det var vanlig at naboene i det fornemme nabolaget kalte barna som hørte til der for idioter (Wikipedia)

fredag, april 24

Grunnleggende seksualopplysning

I et portrom på Rosenhoff lærte Rita og Jim Tony hvordan det egentlig skulle foregå.

torsdag, april 23

Ny lunsjfavoritt

Vi har et kjøkken på jobb, eller vi kaller det kantine selv om det ikke er en kantine. Det er et stort rom med bord og stoler samt hvitevarer som hører naturlig til i et kjøkken.

Poenget jeg vil frem til, er at når alle andre firmaer i bygget vårt får bruke den fancy kantina i første etasje, så har min statlige virksomhet valgt "gjør det selv"-metoden, altså du må ha med matpakke selv.

Dette har gjort at jeg alltid spiser Rugsprø til lunsj. Jeg kunne spist brød, men det blir fort tørt, derfor har erfaringen lært meg at Rugsprø er best. Når det kommer til pålegg er det verre. Jeg har prøvd mine vanlige påleggsfavoritter som syltetøy&rømme, leverpostei, salami etc. Men det funker liksom ikke like bra på Rugsprø, som på en vanlig brødskive.

Men nå har jeg funnet en favoritt. Den ble til på slump fordi jeg hadde to pålegg som jeg måtte spise opp. Altså sammensetningen er; Tines krydderost (smøreost) + Denjas rødbetsalat.
Det ble en uslåelig kombinasjon og smaken rett og slett over gjennomsnittet.

Nam, nam.

torsdag, april 9

Og da var det solgt

Det sjarmerende huset i Løten ble solgt fort. Ikke rart med disse rommene (se forrige post), samt en pris på halve millionen. Utslagsvasken til venstre er en personlig favoritt.