fredag, april 30

life is a bitch/beach

Åhhhhhh......... sitter på jobb og venter på noen advokater omkring i verden som skal bli enige om en låneavtale. Så da sitter jeg her mutters alene, parat på kontoret, mens alle andre har gått hjem. Noen sitter sikkert i solveggen med en pils allerede, noen er kanskje ute og trener til Holmenkollstafetten (ja, vi stiller lag i år også - og jeg gruer meg like mye hver gang). Ingen planer for helga utenom å besøke mormoren min. Har ikke sett henne siden jul, og det er i grunn skammelig i seg selv.

Legger ved et par strandbilder fra Rio i mars, tatt i farten gjennom et drosjevindu.


tirsdag, april 27

Løp og dø!

Det er vår i gravlunden!

søndag, april 25

herbs on a sunday

For akkurat 2 uker siden sådde jeg disse småtassene her. Det er solsikker, basilikum og oregano. Solsikkene har vokst kraftig, og jeg begynner å lure på hva jeg egentlig skal gjøre med dem. Spørs om det blir separate potter ute på balkongen. Jeg har forresten en plan for balkongen vår i år. Den skal bli uforglemmelig, herlig, koselig og det skal innby til sene vinkvelder i lyse sommernetter :) Nå har jeg sagt det "public", så nå må jeg også gjøre noe med det.


fredag, april 23

by night and day

Er det en storby? Neida, dette er Henningsvær by night. Tatt i februar i år da vi på nytt besøkte Bente i nord. Legg merke til måkene som flyr over taket til venstre. Lofoten er flott vinter som sommer. Nå gjenstår vår og høst for min del.



Apropo vår, så bør jeg vel også legge til et vårbilde. Men siden jeg denne våren føler jeg har sett mer snø og kontorvegger enn blomsterutspring, kommer et par bilder jeg tok på Hovedøya 19. april i fjor. Vårtegnene på disse er da ikke av blomster, men av den noe mer bråkete sorten, nemlig måker.


torsdag, april 22

Jan Johansson - Visa Från Utanmyra

Vakre, vakre låten. Jazz på Svenska har lenge vært en av mine favorittalbum.

onsdag, april 14

å gi inntrykk av dårlig tid

Vi spiste på Habibi i går. Deilig palestinsk mat i småeksotiske omgivelser. Forretten kom omtrent samtidig som vi bestilte. Hovedretten kom da de fjernet asjettene fra forretten. To servitører spurte hvordan maten smakte. I tillegg stod en annen servitør klar med vannmuggen omtrent før vi hadde rukket å tenke at vi ønsket påfyll. Vi hadde aldri fått en raskere 2-retters noe sted. Det var først da vi så på regningen, at vi skjønte behandlingen. Vi hadde nok på en eller annen måte bestilt mat med det inntrykk at det hastet fort. Heldigvis kostet det ikke noe ekstra.

mandag, april 12

hva som egentlig teller

På vei mot Ryes for å spise burger. Fullt. Prøvde også Fyret på Yongstorget. Der pusser de opp. Vi endte ferden vår mot sårt trengende junk og rennende fett på Peoples. Søndag og sol er digg.

Digg er det også med venner langtbortifra som kommer på besøk. Linn fra Rwanda og Bente fra Sortland dro meg vekk fra arbeidets plikter og navlebeskuenhet. Fint å få klarnet hodet og se hva en egentlig bedriver dagene med. Tror det var en slags redningsaksjon for verdiene mine.