torsdag, oktober 28

Kanaribryggen


Jobben førte meg til en dagstur i London forrige uke. Faktisk samme dag som regjeringen der borte vedtok å kutte offentlige kostnader med 40%. Det er jo en betydelig andel.
Likevel var den ganske så fattet, folkemengden som hadde samlet seg ved bryggekanten. Folkene på Canary Wharf (nyere finansdistrikt) er vel muligens ikke de som berøres mest av kuttene.

tirsdag, oktober 12

7 frekke

Yohoo! Jeg har fått en (faktisk to!) bloggawards (bloggpriser) fra mitt trønderske idol, Line (Frøken Farmer) !! Tusen takk! Line har også oppkalt et villsaulam etter meg. Jeg er fortsatt smigret! Prisen var ganske så oppløftende med tanke på min lave bloggaktivitet om dagen, men kanskje det gir inspirasjon til mer hyppig posting.

Reglene for prisen er:

1) Link til den du fikk den av; 2) Fortell 7 ting om deg selv; 3) Gi prisen til 7 andre blogger

Måtte lete litt på bloggen min, for jeg følte jeg hadde gjort noe lignende før (ville jo vært skandaløst av meg å slenge ut de samme utsagnene nå) - og ja, det stemmer. I desember 2008 slang jeg ut dette.

Men her kommer nye utsagn:

  • Jeg har parfymedilla, eller generelt dilla på gode lukter. Den har blitt noe redusert med årene, men da jeg var student kunne det forekomme at jeg kjøpe 1-2 parfymer i uka. Ikke spør meg hvorfor jeg fikk råd til å feste så mye jeg gjorde.

  • Jeg har fortsatt mobilen jeg kjøpte i 2006. En Sony Ericsson Walkman (svart)

  • Hver dag kjøper jeg en dobbel kaffe latte på vei til jobb. Jeg er fullstendig klar over hvor mye det koster i løpet av et år, men det er en avtale senga mi og jeg har for at jeg i det hele tatt skal stå opp.

  • Jeg skal til Filippinene i november! Jeg har faktisk et lite, nyfødt tantebarn der som vi skal besøke.

  • Jeg er praktisk talt blind. I styrke har jeg -6,25 på hvert øye. Har lyst til å ta laseroperasjon, men merker jeg blir utrolig pinglete når alt kommer til alt.
  • Ofte vil jeg være der jeg ikke er, selv om jeg tror jeg er der jeg vil være. De gangene jeg faktisk er der jeg vil være, da opplever jeg en intens lykkeopplevelse (ILO) :)
  • Dette er startsiden på nettleseren min. Vær-og føreforhold på Hedmarksvidda er en god ting å tenke på når en sitter inenstengt på et kontor i Oslo-gryta.

Bildet er fra Gamlebyen i Fredrikstad hvor jeg var for to uker siden.

Mest naturlig ville være å sende prisen tilbake til Line, men jeg prøver meg videre på rosy cheeks, stjernesøkeren, aberlour, frøken makeløs, tingenes tilstand og rett og slett annikken! De fortjener alle en pris :)