mandag, mars 16

Omgangssyke

Jada - det var det første jeg fikk da jeg landet i Mexico. Halvannen time etter flyplanen. En annen ting var min "faste" glemte bagasje. Det skjedde sist gang, det skjedde nå.

Så mens jeg egentlig skulle spise lunsj med Mette-Marit og mann, så er jeg sengeliggende i stedet. Uten så mye som en tannbørste eller ren truse.

Jaja.... jeg venter spent. Bagasjen skal etter sigende komme i kveld, og jeg føler meg kanskje litt bedre i formen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Awh - crap. Bokstavlig talt ><

frikke sa...

hehe... jepp. Men varte bare halvannen dag, og jeg fikk også bagasjen min natten etterpå. Resten av uken gikk flott, inntil hjemturen på iskaldt fly. Resulterte i forkjølelse og atter to dager i senga.. yeah!

Anonym sa...

Forkjølelse hører som regel med til sånne turer - tror nesten ikke det er til å unngå :( Var det bare jobb, eller rakk du litt opplevelser og? :D

frikke sa...

Det var så og si jobb hele tiden - dvs. representasjoner, mingling, møter, middager etc. Selv om det høres gøy ut, så var det ganske slitsomt også. Men en ettermiddag i Veracruz snek jeg med ned på stranden og badet. Tror jeg var ute en time. Det var vel min eneste følelse av "ferie og sommer" der nede - men særdeles behagelig!