torsdag, juni 18

Kardemommenavn

Hva skal barnet hete?
Jesper? Tobias? Kasper? Sofie?

Er det noen andre enn meg som har lagt merke til at eneste navnet fra Kardemomme By som ikke anses som populært i dag, er Tommy?

2 kommentarer:

kariamelie sa...

Assosiasjoner om Tommy: Annika. Tigern. Og alle de pøblene som gikk på mek'en på videregående og hadde egen bil og røyka på hjørnet, hadde en kanne hjemmebrent i garasjen hos fattern og ble sammen med jentene som skulle bli frisører eller sykepleiere. Jentene skulle synge Like a virgin, gutta sang på Samantha Fox. Også tenker jeg på Tommy Tokyo, som er siste skansen i Tommyland. Der er det fin musikk, men er den fin nok til å kalle opp nye generasjoner kids? Hm.

Pelle har også blitt belastet etter at "Døden på Oslo S" gikk sin seiersgang. "Jeg fikser'ikke Pelle! Jeg fikser'e ikke!"

frikke sa...

Belastende navn. Jeg nevner ingen, for jeg kan tråkke vilt rundt i salaten. Tommy er ikke det verste av dem. Noen navn fungerer mye bedre på engelsk enn på norsk, f.eks Steve. Føler dette er en smaksdebatt, men at ganske mange egentlig er enige. Katten vår het Pelle, jeg får kun gode vibber når jeg tenker på Pelle ;) Altså veldig personlig dette her...