torsdag, september 23

dagen i dag

etter å ha skumlest dagens nyheter:
Hvorfor skriver ingen om hvordan det gikk med hesten i travulykker, og hvorfor spiller man i rosa fotballdrakter?

3 kommentarer:

Frøken Funky Farm sa...

AKKURAT det - om hesten, har jeg tenkt på også! Så mye at jeg skrev en mail til en kompis som har vært kusk, med spørsmål om hvordan travhester egentlig har det og om han vet noe om hvordan det gikk med hesten.

Rosa drakter skiller seg ut så det er bra bra. Kan det ha noe med rosa sløyfe-aksjonen? Eller spiller de alltid i rosa kanskje? Jeg bryr meg ikke kjenner jeg. Men hesten bryr jeg meg om!

Stjernesøkeren sa...

Det tok nesten hele dagen, så kom det til slutt en linje på aftenpostens artikkel om at ingen av hestene var alvorlig skadd. Men skadd hørtes det ut som om de var... *sukk*

frikke sa...

Begge:
Hm. Ingen av hestene var "alvorlig skadd". Hva mener de med det? Er den skadd, så blir den mest trolig kassert som travhest, og veien til de evige beitmarker er ikke lang. Og om det er snakk om skrammer, så har nok hestene fått en støkk som vil påvirke videre prestasjon på banen.

Rosa drakter har nok med kreftsaken å gjøre. Det burde jeg jo tenkt. De spilte tidligere med blå drakter mender jeg å huske. Bra markedsføring i alle fall!