torsdag, september 30

Og brått var et nesten evig liv over

Å bo i by kan være utfordrende for de av oss som er vokst opp med natur på alle bauer og kanter. Derfor er det jo ekstra gledelig med disse "grønne lungene" som det så fint kalles her. Disse har store, fine trær som man kan sitte under og høre fuglekvitter i (som selvfølgelig er aktivitet nr 1 på landet :)

Stor var tristheten i går da jeg våknet til lyden av motorsagmassakreren, og dette var synet jeg møtte da jeg gikk ut av leiligheten. Oslo kommunes friluftsetat som sager og sager midt i et inferno av bladverk.
Hvorfor, hvorfor, hvorfor?!
Det var knapt råte på treet, og det var så fint der det sto. Treet må ha stått her helt fra det kun var gårder og jorder på Sinsen. Det ble jo ikke bygget her før i 1930-årene....
Sukk. Dobbeltsukk.

tirsdag, september 28

Well - hello Senegal!

Høsten er suppetid, og det er superenkelt og supergodt å lage suppe. Dette er en Senegalesisk peanøttsuppe med kylling. Oppskriften fant vi i suppeboka fra Frelsesarmeen som jeg fikk i fjor (Soup, Soap & Salvation). God, feit suppe, men ikke for feit siden tomat, chili og paprika tilførte en friskhet. Det var likevel skepsis i meg å spore da vi skulle tilsette et helt glass med peanøttsmør. Oppskriften var nok til å mette en halv landsby, så vi hadde rester i mange dager. etterpå.

torsdag, september 23

dagen i dag

etter å ha skumlest dagens nyheter:
Hvorfor skriver ingen om hvordan det gikk med hesten i travulykker, og hvorfor spiller man i rosa fotballdrakter?

tirsdag, september 7

Tufs, men oppegående

Joda- høstforkjølelsen kom brått, men ikke så brutalt. Har hatt et par "fine" dager hjemme fra jobb denne uka. Ikke at det hindrer meg å møte opp på jegerkurset jeg har meldt meg på. Obligatorisk oppmøte kødder du ikke med. Foreløpig er jeg optimist! Tror for såvidt ikke noe vilt bør frykte meg med det første.

Bildet er fra Nordmøre, på vei fra Aursjøen ned mot Eikesdalen.


onsdag, september 1

Skodd på jobb

Når jeg kjeder meg på jobb, tar jeg tydeligvis blikket (og kameraet) mitt nedover mot beina. I dag ser jeg sånn ut (over), våren 2008 så jeg sånn ut og høsten 2007 var beinklærne sånn.

Gulvet forblir det samme, og dette er fortsatt langt fra en moteblogg.