fredag, november 2

Indiemindy

Det sto en herlig artikkel i dagens Fredagsbilag i Dagbladet. En fyr hadde tatt en doktorgrad om indiefolket og indiekulturen, og han hadde virkelig tatt dette fenomenet på kornet, altså var det skrevet svært treffende.
I følge han skal indiefolket på en krampeaktig måte være individuelle og ha en særpreg og egenart, mens i bunn og grunn er de alle uniformerte og like. Alle føler de at de må finne sitt eget, lille band som er ukjent. Dette bandet trenger i grunnen ikke være bra. Paradokset er at om de så er så heldige å finne et lite band som er bra, blir det for vanskelig for indiemennesket å takle situasjonen dersom dette bandet blir stort og ikke minst populært.

The Arcade Fire skal spille i Spektrum på søndag. Og som så treffende denne forskeren poengterte på spørmålet over hvem som kom til å være på den konserten; de som er fans av The Arcade Fire, de som benekter at de er uniformert, tross i at de er unisont kledd i converse og tighte jeans - og de som alle kommer til å si at bandet var mye bedre sist gang de så de....

Jeg skal på konserten selv. Jeg har converse og tighte jeans. Mulig jeg skyter meg selv i foten her - men synes i såfall at det er helt på sin plass.

Ingen kommentarer: