søndag, desember 9

Atles hjørne

Ca 13 meter utenfor inngangsdøra vår, midt mellom vårt borettslag og det konkurrerende borettslaget, er en liten butikk som på kvitteringen heter Atles hjørne, men på skiltet heter den Sinsen dagligvare. Sjappa er relativt liten , men det er utrolig hva Atle får plass til på disse sjakkrutede kvadratmeterne. Du finner alt du trenger her, være seg nystekt brød, egg, bacon, film, grønnsaker, hermetikk, vaskemopp, Lotto-kupong eller den herlige Lillehammer og Hamar Bryggeris julebrus.

Det går også rykter om at Atle er den kjappeste i byen til å å legge ut nye filmer til leie. Ryktene om at du også kan kjøpe på krita, er derimot verifisert da jeg selv var vitne til en eldre dame som hamstret sjokolade og Se&Hør som besatt etter å ha fått grønt lys for å handle for lånte penger.

Av og til kan det være gode tilbud også - som den gangen de hadde bestilt feil, og fått en kasse med skummet kulturmelk. Ingen her oppe på bakktoppen drikker tydeligvis dette, så da gikk disse kartongene til 75% avslag - til stor glede for meg som er glad i denslags. I tillegg er Atle også generøs når det gjelder "dårlige" datoer (se bilde). Dersom datoen også nærmer seg utløp på diverse varer, synker også prisen deretter. Uansett litt søtt at han har et eget ord for dette.
Dårlig dato.

Ingen kommentarer: