søndag, mai 11

Toes up

Ja, stortåene opp for denne pinsen. Bildet er fra Bygdøy i går. Bente og jeg testet ut området før sesongen kommer for fullt. Det var nesten mer sommerstemning enn det pleier å være om sommeren. Merkelige mai.

At pinsen var mer hellig en jul og påske tilsammen, var for meg ukjent. Skjønner ikke helt hvordan jeg har gjort det med matvarer og vinmonopol tidligere om årene, men det var tydeligvis flere enn meg som var overrasket over de konservative stengetidene i går.

I dag har Erik og jeg gått Akerselva ned. Fra topp til bunn. Mye vann i elva. Og vaffel ved Hønse-Lovisas hus. Middag på Barcelona Tapas Bar på Grünerløkka på kvelden. Smashing.

5 kommentarer:

Anonym sa...

er det ei søppelbøtte jeg ser på den "øya"/halvøya der? ellers et veldig fint bilde synes jeg, ser liksom så fredelig ut med huset der og alle trærne rundt. Ser fram mot en vidunderlig sommer!

frikke sa...

Jepp! Du ser rett. En søppelkasse er gjort ensom og alene av vannføringen. Bildet er forresten fra øverst i Akersalva mot Maridalsvannet. Bygningene du ser er nå kunstverkstedet Frysja senter (tidl. spikerfabrikk)

Anonym sa...

Oslo er utrolig deilig, eller hur?

frikke sa...

Ja, Oslo har uttallige muligheter!
Det er det som er så flott :)

Anonym sa...

På en annen tid skulle vi møtes her. Vakker plass, forresten.