mandag, august 31

fjerne østen

I morgen drar jeg til Kina. Det er en reise med jobben. Jeg har aldri vært i Kina før, og derfor er jeg både veldig spent og i fyr og flamme (se bilde)

Jeg skal til Shanghai og Beijing.
Er tilbake etter en uke.
Og da med bilder.

Bildet over er fra helga som var. Sunndal vill og vakker. Vi tente bål nede ved elva og drakk vin og slarvet.

2 kommentarer:

kariamelie sa...

Hei! Jeg har bodd i Beijing og feriert kryss og tvers i Kina. Om den store brannmuren ikke er på, og du mot formodning kommer inn på blogger, så kan du jo slenge opp bilder og oppsøke gamle venner og favorittsteder for meg ;)

Beijing: blås i den forbudte by og himmelske freds plass. Dra heller til Temple of Heaven og det gamle (ikke det nye) sommerpalasset til keiseren. Ikke spis på KFC og ikke spis pizza (de eneste gangene jeg har fått vondt i magen i Kina er når de prøver å lage vestlig mat). Dra på spa i Shanghai eller Beijing (finn kjeden som heter Dragonfly), og surr rundt i de gamle Hutong'ene om det blir for mange kinesere og dere vil ha vestlig øl og drinker. Gå ut på bar i Wu'Dao'Kou og shop på The Village og Ya'shaow.

frikke sa...

Tusen takk for tips!
Her er programmet hektisk, og jeg vet sannerlig ikke når vi evt. kan få tid til noe selv. Dersom fritid regner jeg nesten med at følget tar en felles rundtur på "utfartstedene". Det blir i alle fall muren og sommerpalasset, så får vi se hva vi rekker ellers. Så du har bodd i Beijing? Hvor lenge? Mens du studerte? Uansett utrolig spennende land. Neste gang tar jeg jernbanen hit...