mandag, august 25

Ylvisbiz

Frekke Frikke snek seg med på innspilling av TV-show. Hun snek seg sammen med Bente og Magnus, og det var på på selveste premieren av det nye programmet til Ylvis-brødrene. Det hele går ut på at det er to lag hver bestående av 2 kjendiser samt 1 Ylvis-bror. Man skal så stå foran bassenget du ser helt til venstre, og den røde veggen kommer etterhvert ganske raskt mot deg. Klarer du ikke skli glatt gjennom veggen, altså at du må være litt kreativ i hvordan du former kroppsdelene dine, så er det rett i bassenget. Vanskelighetsgraden øker hele tiden, og jeg innrømmer at det til tider var hysterisk morsomt, det er jo en opprinnelig japansk greie dette her. Sammensetningen av lagene var også kreativ. Daniel Franck, Sputnik og Bård Ylvisåker kan jo ikke bli noe annet enn et vinnerlag.


Her er kameraene slukket. Programleder Kjetil Andrè Aamodt sees bak mannen med lys blå skjorte til høyre. Sputnik sees med rød styrthjelm og hvit badekåpe. Daniel Franck, Ronny Le Tekrø og Elisabeth Carew var muligens allerede i garderoben og varmet seg etter å ha falt gjentatte ganger i det kalde bassenget.

Programmet kan sees på TV Norge en eller annen gang i fremtiden og heter "Ylvis møter veggen"

2 kommentarer:

kariamelie sa...

HOI! Jeg har sett det der på japansk tv! Det var kjempegøy :D Så kult at du overvar premieren.

frikke sa...

Ja, det var riktig så festlig tid tider. Så da gjenstår det å se hvordan programmet blir mottatt av det norske folk. Tror det kommer på TV Norge 15. september :)