tirsdag, mai 27

Absolut Retro


Foto: www.missdisguise.no

Miss Disguise selger smykker med dyrefigurer på. Disse er hotte i moteverdenen nå, hvor det å kle seg med sitt favorittdyr er siste skrik.

Jeg klarer ikke helt å slippe taket på de gamle maleriene på Akershus slott, for det kan se ut om noen var ute med denne ideen før Miss Disguise.
Altså, jeg tror vi er vitne til skikkelig retro.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig!! Bra koblet og morsomt :-)

kariamelie sa...

hihi! så kult! min gamle tante samler på elefanter. hun har over 300 av dem i stua si (ingen levende eller i naturtro størrelse). det er litt av en opplevelse å komme på besøk :)

Anonym sa...

Heller elefanter enn ugler... Jeg kjenner ei som samler paa ugler og jeg er stygt redd jeg ville faatt mareritt om jeg skulle overnatte der og maatte paa do om natta og x antall ugler stirret paa meg i moerket... ;-)

frikke sa...

randi: takk!

frøken aberlour: Det virker som om mange får en slags hung-up på et eller annet dyr som man samler på. En jeg kjenner har stua fullt av delfiner, din tante har elefanter osv. Vi har en del griser hjemme, men det er av en naturlig årsak.

Alter Ego: Mange ugler på en gang i mørket kan helt klart bli en utfordring. Men jeg synes dukker er MYE verre. Da får jeg angst. Childs Play osv. Grøss.